Salvesta ilusad sündmused ning telli üks vahva kalender.

Miks mitte kinkida kalender lastelaste mälestustega kallile vanaisale? Teine nutikas mõte on fotoraamat, kuhu saad lisaks piltidele ka vahvad mälestused kirjutada.  Veebikauplus tootevalikus on kalendrid kontorisse ja koju, kalendrid erisuuruses. Leiad kindlalt enda jaoks sobiva!

Tõeline hitt on sellel aastal fototapeet!  Sul on võimalik printida fototapeediks foto pereliikmetest, oma loomast või autost. Kui aga see tundub Sinu jaoks liig, siis näiteks seinakleebised muudaksid ruumi huvitavamaks.  Kujunda ise enda jaoks kleebised meie veebikeskkonas!

Heakvaliteediline lõputöö köitmine on kõige viimane, kuid väga oluline osa töö valmimisprotsessis. Ei ole vaja riskida enda diplomitööga ning teosta köitmine parima teenuspakkuja juures. Kas Sul hakkavad visiitkaardid otsa saama? Ülikiire ja mugav visiitkaartide trükkimine meie juures! Tee oma visiitkaart – meie eksperdid aitavad Sind vajadusel oma ideedega.

Fotolõuend – uus trend!

Fotolõuend on riie, millele on prinditud foto. Pildi saab välja valida ise ning selle seinale riputada. Osta fotolõuend enda lemmiku pildiga ning riputa see seinale.

Kas mäletad, kui mõnus on vana fotoalbum kätte võtta ja vanu pilte vaadata. Loo uus fotoalbum, et kümne aasta pärast oleks kõiks Su vahvad pildid ühes kohas. Meie juures on fototrükk parima hinnaga aastaringselt. Piltide trükk interneti vahendusel on kõige mugavam ja kiirem viis seda teha. Fotode trükkimine ei ole veel kunagi olnud nii lihtne, saad seda teha mugavalt enda arvutist. Kui Sul ei õnnestu pildid üles laadida, võta ühendus meie kliendioega.

Aina enam populaarsust on kogunud fotode trükkimine riietele. Trükk t-särgile on kõige populaarsem, kuna seda kasutavad paljud meeskonnad. T-särkide trükkimine pole kunagi nii mugav olnud – vali särgi disain ja tekst internetis. Tahad oma ürituse korraldustiimile midagi ühtset, siis trükk riietele on mugav valik. Meie juuures on kõik võimalik!

Igasugune trükkimine riietetele, kingikviitrid, tassidele, lõuenditele ja palju muud! Külasta meie lehte juba täna ja telli endale mõnus meene või lase oma mälestused paberile trükkida!

 

at33n

Leave a Reply

Your email address will not be published.