HOKIPOOD, KUST LEIAD VAJALIKU VARUSTUSE

Säti ennast valmis – kaasahaarav hooaeg on taas algamas! Astu läbi, et teada saada, millise kaubaga üllatab Sind hokipood seekord.

Kahtlemata oleme toodete valiku mõttes juhtival kohal. Näeme vaeva selle nimel, et meie kaupluse tootevalikus oleks pidevalt ainult kvaliteetseim ja kaasaegsem jäähokivarustus. Hooaja alguse puhul on kaupluses ka sooduspakkumisi – ehk leiad ka endale midagi sobivat!

https://hockeypoint.ee/ee_ee/uisud

TURVALINE VARUSTUS

 

Valikus on päris suur valik jäähokivarustust ainult professionaalsetelt brändidelt. Uisud, riided, kotid, tarvikud, kepid – tutvu valikuga meie e-poes! Allpool on täpsem ülevaade sellest, milline hoki varustus on meie kaupluses olemas.

 

HOKIKEPID

 

Valikus on hokikepid nii lastele kui ka täiskasvanutele. Filtri abil märgi endale sobivad kriteeriumid ja vaata, mida me pakume. Kui sooviksid saada rohkem teavet selle kohta, millest koosneb hokikeppide hind, siis võta julgelt meie meeskonnaga ühendust.

Soeta endale hoki kepp juba täna!

 

UISUD

 

Meie kaupluse kaubavalikus on nii hokiuisud kui ka uisud iluuisutamise jaoks.Mõlemat tüüpi uisud on üsna laias valikus ja erinevate nüanssidega.   Jäähoki uisud asuvad rubriigi all. Filtri abiga on võimalik mängida uiskude omadustega ning leida just see kõige parem.  Sporti tehes peavad uisud olema heakvaliteedilised, et soodustada häid tulemusi ning mugavusetunnet. Pealegi on võimalik juurde soetada ka mitmesuguseid tarvikuid, sh pudelid, teemandid ja needid.

 

RIIETUS

 

Riietuse rubriigi all leidub vajalikku riietust igaks aastaajaks. Suvise valiku alla kuuluvad lisaks nokamütsid.  Valikusse olema juurde pannud kõik lahedamad firmad, sellepärast mütsid on vägagi kenad. Kodulehe filtri abiga saad valida nii suuruse, värvi kui ka firma järgi.

 

Teine kuum riietusese on hokisärgid. Võimsa prindiga või hea hingavusega – vali kõik omadused koos või eraldi. Alati saad olla kindel – ükskõik, mis valiku sa teed, on see kvaliteetne.

 

TULE ŠOPPAMA!

 

Oleme hokivarustuse edasimüümisega tegelenud üle kahekümne aasta, mõistame suurepäraselt kui oluline on varustuse vastupidavus. Oleme hoki pood, kus kõikidel toodetel on olemas garantii. Kui vaja pakume nõustamist ka kõige õigema varustuse leidmisel.  Hoki uisud ja hoki kepid on tegelikult väga palju detailsemad kui esmapilgul tunduda võib. Lisaks leiate meie juurest ka kõige uuemad tooted.

Alusta uut hooaega uue varustusega

 

at33n

Leave a Reply

Your email address will not be published.